Bilim İlaçlama - Çözümler Sistemi! Tüm ilaçlama ihtiyaçlarınız için bizi arayın!
  • Whatsapp

    0532 765 94 98

  • Bizi Arayın

    0850 808 87 11

  • E-Posta

    info@bilimilaclama.com

  • İletişim

ESENYURT FARE İLAÇLAMA

ESENYURT FARE İLAÇLAMA

ESENYURT FARE İLAÇLAMA

Esenyurt kalabalık nüfusu, iklimi ve ağaçlık alanlarından dolayı oldukça fazla kemirgen türü fare barındırmaktadır. bu fareler bir çok alaerjik reaksiyonlu hastalıkları taşır ve sağlığımızı oldukça tehdit eder. Yaşantımızın her alanında ortaya çıkan haşere türleri bizleri hijyenden de yoksun bırakmaktadır. Başta Esenyurt olmak üzere her ilçemizde görülen fare haşere böcek sorunuyla kurtulmanız için Bilim böcek ilaçlama olarak garantisini vermekteyiz. Fare, böcek, hamam böceği, gibi haşere türlerinden bireysel ve bilinçsiz yapacağınız ilaçlamalar sayesinde kurtulmanız imkansızdır.  Yapacağınız bireysel ve bilinçsiz ilaçlamalar sizi zehirlenme riskiyle karşı karşıya bırakır ve sağlığınızı tehdit eder.

Alanında uzman profesyonel teknisyen ekip arkadaşlarımız tarafından yapılan fare ilaçlama, böcek ilaçlama, haşere ilaçlama, işlemlerimiz ile bu haşere fare türlerinden kolaylıkla kurtulursunuz. Fare ilaçlama işlemimiz İstasyon yöntemi dediğimiz yemleme tekniği ile yapılır.  Kapalı ve kilitli kutular içine zehirli yemler konulur. Bu yemlerden küçük bir parça bile yiyen fareler aşırı bir biçimde su içme ihtiyacı duyar. Kalabalık ortamlardan korkan fareler su içmek için geldiği yoldan geri giderek kanalizasyona iner.  Zehirli yemleri yemiş olan fareler o sırada kan zehirlenmesi yaşayarak ölürler. Böylece evinizde iş yerinizde okulda hastane de , ofisinizde , fabrikalar da kısacası ilaçlama işlemini yaptırmak istediğiniz he alan da ölü fare görmek zorunda kalmadan farelerden kurtulmuş olursunuz. Her tür haşere, böcek,hamam böceği,fare,kemirgen türleri, alman hamam böceği, sivrisinek, gümüşçün böceği, kulağakaçan böcek, pire, sarı böcek ,kara sinek için yaptığımız ilaçlama türlerinde Sağlık Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü(WHO) onaylı ilaçlar kullanılır. İlaçlarımızın insan sağlığına hiçbir zararı yoktur. ilaçlarımızın tümü biyosidal ilaçlardır. Yapılan ilaçlama işlemleri ardından 2 saat kapalı kalan ortamı 35-30 dakika havalandırmanız sizin için yeterli olacaktır.

İstanbul’un her ilçesinde faaliyet gösteren firmamız sadece fare ilaçlama değil her tür böcek türü Haşere türü için ilaçlama yapmaktadır. Bizlere web sitemizden çağrı merkezimizden ve ya whatsaap üzerinden 7/24 ulaşabilirsiniz.

 

Yorum Yazın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

error: İçerik korumalıdır!