Bilim İlaçlama - Çözümler Sistemi! Tüm ilaçlama ihtiyaçlarınız için bizi arayın!
  • Whatsapp

    0532 765 94 98

  • Bizi Arayın

    0850 808 87 11

  • E-Posta

    info@bilimilaclama.com

  • İletişim

MİMAROBA PİRE İLAÇLAMA

MİMAROBA PİRE İLAÇLAMA

MİMAROBA PİRE İLAÇLAMA,

Mimaroba Böcek İlaçlama, servisimiz pire probleminiz için en etkili çözümleri sağlamaktadır. Bu alanda tam donanımlı teknisyenlerimizle sizi pire problemlerinizden tamamıyla kurtarıyoruz.

Pirelerden kurtulabilmek için başvurulan bireysel yöntemler, sizi pire probleminizden kurtarmayacak, aksine ilaçlar etkili olmayacağından sorununuzun giderek artmasına sebep olacaktır.

YAŞAM ALANINIZI İSTİLA EDEN PİRELERİ YAKINDAN TANIYALIM

Pireler, boyutları 1,5 mm ile 3,5 mm arasında olan kan emici bir haşere türüdür. Dünyanın her yerine yayılım göstermiş olan bu böcek türü, memeli canlıların ve kuşların vücuduna tutunarak bu canlıların kanını emer. Yaşamlarını bu şekilde devam ettirirler. Renkleri genellikle koyu renkte olan pireler, çok hızlı bir şekilde hareket eder. Siz gözünüzü açıp kapatıncaya kadar gözden kaybolabilirler. Özel tasarlanmış bacakları sayesinde yükseğe zıplama yeteneğine sahip olan bu haşereler evinizi / iş yerinizi istila ettiklerinde çok can sıkıcı olabilirler.

Bireysel ilaçlama yöntemleri ile kesinlikle bitmeyen bu haşere probleminden kurtulabilmeniz için Mimaroba Pire İlaçlama çağrı merkezimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

PİRENİN ZARARLARI

Genellikle kedi, köpek, kümes hayvanları ve insanlarda bulunan pireler, ısırdıkları yerde kaşıntıya sebep olurlar. Alerjik reaksiyon gösterdiği takdirde ciltte kabarıklıklar ve kızarıklıklar oluşur.

Besin kaynağı olan kanı elde edebilmek için konakları arasında yer değiştirirken çok tehlikeli hastalıkları da bulaştırırlar. Ortaçağda veba hastalığının insanlara bulaşmasında başrolü oynayarak Avrupa nüfusunun yaklaşık dörtte birinin ölümünden sorumludur.

PİRELERİN ÇOĞALMASI

Pireler çok hızlı hareket ettikleri gibi çok hızlı da çoğalırlar. Sadece 1 tane gördüğünüz pire, bir hafta içerisinde evinizi / iş yerinizi ciddi anlamda istila edebilecek kadar çoğalacaktır. Dişi bir pire tek seferde 50 yumurtaya kadar bırakabilir. Ömürleri ortalama 4 – 12 hafta arasında olan bu haşerelerin her biri hayatları boyunca 400 ‘e kadar yumurta bırakmaktadır. Yumurtalarını memeli canlıların üzerine, yattığınız yatak ve koltuklarınıza, halılara, giysilere, döşeme boşluklarına vb. alanlara bırakırlar.

Mimaroba Böcek İlaçlama ekibimiz ile siz değerli müşterilerimizi bu zararlı parazitlerden kurtarabilmek için profesyonel yöntemler ile hizmet vermekteyiz.

PİRE İLE MÜCADELE

Yılların verdiği deneyim ile pire probleminizi kesin bir çözüme kavuşturuyoruz. Uzman teknisyenlerimiz ile gerçekleştirdiğimiz pire ilaçlama uygulamalarımızda Sağlık Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından onaylı ve ruhsatlı ilaçlar kullanıyoruz.

Pire yumurtalarının larvaya dönüşmesi 3 ile 10 gün arasında gerçekleşmektedir. Bu nedenle yapılacak ilaçlama işlemi yoğunluk derecesine bağlı olarak, üremenin gerçekleştiği yerlerde ilk ilaçlamadan itibaren 3 ile 10 gün arasında 2. bir müdahale gerektirebilmektedir.

Sıvı ilaçlama tekniği ile gerçekleştirdiğimiz hizmetimizden faydalanabilmek için 7/24 açık olan 0850 808 87 11 numaralı Mimaroba Böcek İlaçlama çağrı merkezimizden bize ulaşabilir, pire ve pire ilaçlama yöntemlerimiz hakkında bilgi edinebilir, dilediğiniz gün ve saat için randevunuzu oluşturabilirsiniz.

Yorum Yazın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

error: İçerik korumalıdır!