Bilim İlaçlama - Çözümler Sistemi! Tüm ilaçlama ihtiyaçlarınız için bizi arayın!
  • Whatsapp

    0532 765 94 98

  • Bizi Arayın

    0850 808 87 11

  • E-Posta

    info@bilimilaclama.com

  • İletişim

DİLOVASI ÖRÜMCEK İLAÇLAMA

DİLOVASI ÖRÜMCEK İLAÇLAMA

ÖRÜMCEK İLAÇLAMA,

Evlerde en çok karşılaştığımız haşere problemlerinden biri de örümceklerdir. Kendi imkanlarınız ile evinizdeki örümceklerle mücadele ettiğiniz halde, yuva yapmalarını engelleyemiyorsanız, örümcek istilasını önleyebilmek için uzman bir firmadan destek almanız gerekmektedir.

Kocaeli ‘nde hizmet verdiğimiz Dilovası Böcek İlaçlama, servisimiz ile sizi evinizdeki örümceklerden tamamıyla kurtarabiliriz.

ÖRÜMCEK NEDİR?

Dünyanın her kıtasına yayılmış olan örümcekler, eklembacaklılar sınıfında yer alan bir haşere türüdür. Yapılan araştırmalara göre, 112 familyada ve 3879 cinste toplanan 43.244 türü olduğu bilinmektedir. Etçil beslenen bu böceklerin gövdesinde 8 tane bacağı ve ağzının ön kısmında 2 tane zehirli çengeli bulunmaktadır. Örümceklerin boyları türüne göre farklılık göstermektedir. Esnek bir yapıya sahip olan karın kısmı yuvarlaktır. İnsanlar tarafından çok önemsenmese de oldukça zehirli türleri de bulunmaktadır.

Dünyanın her yerine adapte olan bu böcek türleri, dağ tepelerinden akarsu veya göl içlerine kadar değişik her ortamda karşımıza çıkabilmektedir.

Bu haşerelerden kurtulabilmeniz için, Dilovası Böcek İlaçlama ekibi olarak profesyonel teknisyenlerimiz ile hizmet vermekteyiz.

ÖRÜMCEKLERDE ÜREME

Örümceklerde toplum yaşantısı yoktur. Dişileri erkek olanlardan daha iri olan bu böcek türlerinde dişiler, çiftleşme sonrası erkek örümcekleri yiyebilirler. Bazen çiftleşme öncesi açlığını hissetmesi ve onları yememesi için erkek olan örümceklerin, dişi örümceklere böcek ikramında bulundukları görülmektedir. Çiftleşme sonrası ise bir çeşit kur dansı yapıp, dişi örümceklerin dikkatlerini dağıtarak onlardan uzaklaşırlar.

Çiftleşme sonrası dişi örümcekler, yumurtalarını kendi ağları ile yaptıkları kozalarına bırakırlar. Genelde yazın sonunda oluşan yumurtalar, ilkbaharda yavru verir.

Dilovası Böcek İlaçlama, en kaliteli ilaçlama şirketi olarak, örümcek probleminize karşı verdiğimiz hizmet ile sizi bu probleminizden tamamıyla kurtarıyoruz.

ÖRÜMCEKLERLE MÜCADELE

Bu böceklere karşı mücadelede, üreme gerçekleşmeden uzman bir ekipten destek alınmalıdır. Evinizin her yerini istila edebilecek örümceklerden kurtulabilmeniz için uyguladığımız örümcek ilaçlama hizmetimizde, Sağlık Bakanlığı onaylı ve ruhsatlı ilaçlar kullanmaktayız. Çevre ve insan sağlığına hiçbir zararı olmayan ilaçlarımızın tamamı biyosidaldır. Aynı zamanda rezidüel de olan ilaçlarımız, kıyafet ve eşyalarınız üzerinde hiçbir leke ve iz bırakmamaktadır.

Pompa ve spreyleme yöntemi ile gerçekleştirdiğimiz sıvı ilaçlama yöntemi ile sizi örümcek probleminizden kurtarıyoruz.

Dilovası böcek ilaçlama olarak verdiğimiz % 100 kesin çözüm sağlayan örümcek ilaçlama hizmetimizden faydalanabileniz ve detaylı bilgi alabilmeniz için 0850 808 87 11 numaralı çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.

Yorum Yazın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

error: İçerik korumalıdır!