Bilim İlaçlama - Çözümler Sistemi! Tüm ilaçlama ihtiyaçlarınız için bizi arayın!
  • Whatsapp

    0532 765 94 98

  • Bizi Arayın

    0850 808 87 11

  • E-Posta

    info@bilimilaclama.com

  • İletişim

ESENYURT KARAFATMA BÖCEĞİ İLAÇLAMA

ESENYURT KARAFATMA BÖCEĞİ İLAÇLAMA

Esenyurt karafatma böceği ilaçlama servisimiz, karafatma böceği probleminiz için en etkili çözümleri sağlamaktadır. Diğer haşere türlerinde olduğu gibi, karafatma böceği ilaçlamalarında da kesin çözümler sunan firmamız, siz değerli müşterilerimizin karafatma böceği sorununu sonlandırmaktadır.

Karafatma Böceği Nedir?

Hamam böceği familyasına ait olan karafatma böcekleri, kahverengi ya da daha çok siyah renkte olup, boyutları 2,5 – 3 cm civarındadır. Vücutları yassı, ayakları ve antenleri uzundur.

Bu böcekler, çok çeşitli bölgelerde yaşamlarını sürdürebilir, fakat daha çok bina içlerinde nemli ve ılık ortamları tercih ederler.

Salgıladıkları kimyasal madde ve bıraktıkları dışkıları ile diğer hamam böceklerine ve karafatma böceklerine su ve besin kaynakları ile yuvalarının yerini belli ederler. Kendi aralarında dokunsal ve kimyasal iletişim kurarlar.

Karafatma Böceklerinin Dayanıklılığı

Yaklaşık 300 milyon yıldır dünya üzerinde yaşadıkları tahmin edilen bu böcekler, hiçbir besin kaynağı olmadan 1 ay boyunca aktif olarak yaşayabilirler. Su altında boğulmadan 40 dakikaya kadar hayatta kalabilirler. İnsana kıyasla radyasyona 15 kat daha dayanıklıdırlar.

Karafatma böceklerinin beyinleri ayaklarındadır. Bu nedenle, bir karafatma böceği kafası olmadan bile 2 hafta boyunca yaşayabilir; ancak ağızları olmadığı için bu sürenin sonunda açlıktan ölürler.

En hızlı üreyebilen haşere türlerinden biri olan karafatma böcekleriyle başa çıkmak oldukça zordur. Bu konuda Esenyurt karafatma böceği ilaçlama teknisyenlerimiz, alanında uzman ve profesyonel hizmet vermektedir.

Karafatma Böceği İlaçlama

Karafatma böceklerinin üreme yoğunluğu oluşmadan alanın ilaçlanması gerekmektedir. İlaçlamanın geciktirildiği durumlarda, karafatma böcekleri büyük bir sorun haline gelebilir. Bu konuda Esenyurt karafatma böceği ilaçlama olarak en etkili ve profesyonel çözümleri sunuyoruz.

Bu haşere türünün ilaçlanmasında, sıvı ilaçlama ve jel uygulamaları ile hizmet vermekteyiz. Sıvı ilaçlama uygulaması, pompa ve spreyleme yöntemi ile yapılmaktadır. Jel ilaçları ise, karafatma böceklerinin en çok bulunduğu alanlar olan banyo ve mutfak dolaplarınıza uyguluyoruz. İlaçlama işlemi, uzman ekibimiz tarafından profesyonel bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

İlaçlama süresi ve yapılacak uygulama sayısı, alanın büyüklüğüne ve böcek yoğunluğuna bağlı olarak değişkenlik göstermektedir.

Karafatma Böceği İlaçlama Sonrası Yapılması ve Yapılmaması Gerekenler

İlaçlama sonrasında alanın 2 saat kapalı tutulması ve ardından 30 – 45 dakika kadar havalandırılması gerekmektedir. Karafatma böceği ilaçlama uygulaması sonrasında kuru temizlik yapılabilir; ancak ilaçlarımızın karafatma böcekleri üzerinde etkisinin devam etmesi için en az bir hafta ıslak temizlik (vileda, paspas vb.) yapılmaması gerekmektedir.

İlaçlama sonrası evinizi terk etmeniz gerekmez. Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı ve ruhsatlı ilaçlarımızla gerçekleştirdiğimiz karafatma böceği ilaçlama hizmetimizden faydalanmak için 7/24 hizmet veren 0850 808 87 11 numaralı Esenyurt karafatma böceği ilaçlama çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.

Yorum Yazın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

error: İçerik korumalıdır!