Kokulu ilaçlama; böcek türlerinin fazla şekilde bulunduğu yerlere yapılmalıdır. Kokulu ilaçlama, bu yöntem sonucunda kısa sürede haşerelere etki etmeye başlar. Kokulu ilaçlama uygulandıktan sonra alan 2 saat kapalı kalmalı ve 30-45 dakika havalandırıldıktan sonra kullanılmalıdır. Açıkta bulunan yiyecek ve gıda maddeleri ilaçlanacak alandan kaldırılmalı ve ağzı mutlaka kapatılmalı veya buzdolabına konmalıdır.
Kokusuz ilaçlama; sıvı pompa yöntemiyle uygulanır, kokusuz ilaçlama uygulama yapılan alanı terk etmeye gerek yoktur. Kokusuz ilaçlama, açıkta bulunan yiyecek ve gıda maddeleri ilaçlanacak alandan kaldırılmalı ve ağzı mutlaka kapatılmalı veya buzdolabına konmalıdır.
U.L.V ( Ultra Low Volume ) son derece ince püskürtme tekniği ile yapılan sisleme yöntemidir. Böcekler ve gözün görmediği mikroorganizmaları yok etmede etkili yöntemlerden biridir. Etkisini çok kısa sürede gösterir, özellikle kapalı alanlarda çok kısa sürede kalıcı sonuçlar elde edilir.
ULV ilaçlama tekniği, ilaç zerreciklerinin havada çok uzun süre kalabilmesinden dolayı daha iyi çözüm elde edilir.
Jel ilaçlma; bir enjektör yardımıyla mutfak ve yemekhane benzeri alanlarda bulunan böceklere karşı özellikle hamam böceği ve kalorifer böceği için uygulanan yöntemdir. Kokusuzdur, alanı terk etmeye gerek yoktur.
Eğitimli teknisyenlerimiz sizi ve ailenizi zararlılara karşı koruyacaktır.
Bilim Böcek İlaçlama, Çözümler Sistemi.
Yorum Yazın