Virüs (corona), Pire, tahta kurusu, hamam böceği, karınca ve fare gibi böcek ve kemirgen türlerine karşı uyguladığımız bina ilaçlama, genellikle dezenfekte, sıvı ilaçlama ve istasyon yöntemi uygulanarak yapmaktayız. Bina ilaçlama, binadaki tüm daireler için yapılabilir aynı zamanda ortak kullanılan alanlarda (Örneğin; bodrum, apartman boşluğu, çatı vb.) da yapılabilir.
Site içinde yer alan apartmanlara daha sık uygulanan dezenfekte, böcek ilaçlama ve fare ilaçlama uygulaması, müstakil evler veya çok katlı, yüksek binalar için de yapılabilir. Böcek ve kemirgenler, kısa sürede ürerler. Bu nedenle, sadece bir dairede görülen böcek probleminin, diğer dairelere de yayılmasına yol açarlar. Böcek İlaçlama, bina ve apartmanlarda periyodik olarak yapılırsa böcek ve kemirgenlerin çoğalması ve yayılması önlenir.
Bina ilaçlama uygulamalarımızı, sıvı ilaçlama yöntemi ile, kokulu veya kokusuz olarak yapmaktayız. Tüm binanın ilaçlanması, böcek sorununun tekrar etmesini engeller. Özellikle; pire, tahtakurusu, ev faresi, çatı faresine karşı çözüm alabilmek için yoğun uygulama yapmak gereklidir. Açık alandan (bahçe gibi) binaya giren böcek ve kemirgenler ile mücadele için bina dışına da ilaçlama uygulaması yapılmalıdır.
Pire, küçük, kanatsız, kan emici bir böcek türüdür. Boyları ortalama 1.5 mm. ile 3,5 mm. arasında değişir. Sıcak ve ılıman bölgelerden kutuplara kadar yayılım göstermiş bir böcek türü olan pire, memeli canlıların ve kuş türlerinin vücuduna yapışarak kan emer ve böyle hayatta kalır. Hızlı hareket ederler ve genellikle koyu renklidirler. Yaşam süreleri 1 haftadan 1 yıla kadar olabilir. Pireleri yaşam alanlarına göre adlandırırsak, bunlara; insan piresi, kedi piresi, köpek piresi, pamuk piresi, toz piresi ve kum piresi diyebiliriz.
Pirenin Zararları
Pire, Birçok memeli türü ve kuşun üzerinde, kan emerek yaşar ve konakları arasında yer değiştirirken tehlikeli hastalıkları da farklı türlere bulaştırabilir. Derisinde yaşadığı canlılarda kaşıntı yapar. Vebanın yayılmasında en büyük sorumlu, bir dış parazit türü olan piredir. En çok kedi, köpek, insan, tavşan gibi canlılarda görülürler ve salgıladıkları bir çeşit salgı nedeniyle kaşıntı yaratırlar. Alerjik deri reaksiyonlarına ve kızarıklığa yol açabilirler. İnsan ve hayvanların derisinde kesik açarak kanını emen pireler, parazit ve virüs bulaşmasında büyük rol oynarlar. Kısacası birçok yönden insan sağlığını tehdit eden pirelere karşı önlem almak için koruma amaçlı profesyonel ilaçlama uygulaması tavsiye edilir.
Pire İlaçlama: Nasıl Yapılır? / Pire İlaçlama Yöntemleri Nelerdir?
Pire İlaçlama, Sıvı İlaçlama Yöntemi ile uzman teknisyenlerimiz tarafından yapılır. Yoğunluk derecesine bağlı olarak, takipte kalırız ve ilaçlama teknisyenlerimiz tarafından gerekli görülürse ikinci bir uygulama yaparak sizi pire sorunundan kurtarırız.
Kaliteli böcek ilaçlarımız ile uzman teknisyenlerimiz tarafından gerçekleştirilecek bina ilaçlama, böcek ve kemirgen sorunundan kurtulmanızı sağlayacaktır. Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlarımız ve deneyimli teknisyenlerimizle, İstanbul, Ankara, Sakarya, Kocaeli ve İzmir illerinde, 7/24 bina ilaçlama hizmeti vermekteyiz.
Eğitimli teknisyenlerimiz evinizi ve binanızı zararlılara ve virüse karşı koruyacaktır.
Bilim Böcek İlaçlama Çözümler Sistemi.