Bilim İlaçlama - Çözümler Sistemi! Tüm ilaçlama ihtiyaçlarınız için bizi arayın!
  • Whatsapp

    0532 765 94 98

  • Bizi Arayın

    0850 808 87 11

  • E-Posta

    info@bilimilaclama.com

  • İletişim

BEŞİKTAŞ FARE İLAÇLAMA

BEŞİKTAŞ FARE İLAÇLAMA

FARE İLAÇLAMA,

Fareler diğer haşerelerden farklı olarak doğurarak çoğalırlar. Yılda yaklaşık 5-10 defa üreyen fareler, her üremede yaklaşık 8 – 10 arası yavru yaparlar. Bu durum sağlığınız açısından çok tehlikeli problemlere yol açabilir.

Sağlığınızı ve evinizi bu zararlı canlılardan korumak için kesinlikle profesyonel bir yardım almanız gerekmektedir. Bu noktada Beşiktaş Böcek İlaçlama olarak deneyimli teknisyenlerimizle siz müşterilerimizin her daim yanınızdayız.

FARELERİN YAPILARI VE ZARARLARI

Farelerin toplamda 4 adet ayağı vardır. Ayaklarında bulunan tırnakları sayesinde çok yüksek yerlere tırmanabilir ve eviniz / iş yeriniz yüksek katta olsa bile yaşam alanınızı istila edebilirler. Oldukça keskin olan kulakları rahatlıkla sizin duyamadığınız sesleri bile duyabilir. Bu sayede siz gözünüzü açıp kapatıncaya kadar ortadan kaybolabilirler. Vücut bitiminde bulunan uzun kuyrukları, tutunabilmelerini sağlar. Uyuşturucu etkisinde olan tükürük salgıları sayesinde etkisiz olarak yakaladıkları avlarını ısırdıklarında canlılar bunu fark etmez.  Genelde gece saatleri aktif olan fareler, aktif halde olmayan avlarının genellikle burun, ağız, parmak ve kulak gibi uzuvlarını kemirerek yerler. Burunları da kulakları kadar keskin olan fareler bir çok hayvanı kokusundan tanır ve yiyeceklerin kokusunu çok uzaktan algılarlar.

Ev ve iş yerlerinde çeşitli gıdaları tüketmeleri, mobilya, eşya ve genelde kablolara verdikleri zararlarıyla bilinen fareler, aynı zamanda pis yerlerde gezmelerinden dolayı ölümcül hastalıkları da beraberinde getirebilir.

Ortamda fare olup olmadığını temizlik yaparken karşılaştığınız fare pislikleri ile anlayabilir ya da direkt olarak fare ile karşılaşmış olabilirsiniz.

Fare pisliği siyah renkte ve pirinç tanesi büyüklüğündedir.

Siz de evinizdeki / iş yerinizdeki farelerden kurtulabilmek için ve Sağlık Bakanlığı onaylı, ruhsatlı ilaçlarımızla verdiğimiz hizmetimizden yararlanabilmek için Beşiktaş Fare İlaçlama çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.

PEKİ FARE PROBLEMİNDEN NASIL KURTULABİLİRSİNİZ?

Beşiktaş Fare ve Haşere İlaçlama, ekibimiz alanında uzman teknisyenlerimizden oluşmaktadır. Siz evinizdeyken yapılacak olan fare ilaçlama uygulamamızı istasyonlar ile gerçekleştiriyoruz.

İSTASYON NEDİR?

İstasyon dediğimiz şey siyah, kapalı, kilitli kutulardır. İçlerine farelerin çok sevdiği zehirli yemlerden koyuyoruz. Fareler bu zehirlerden kesinlikle yiyor ve sonrasında aşırı derecede su içme ihtiyacı duyuyor. Su içmek için alandan ayrılıp en güvendikleri yer olan kanalizasyona gittiklerinde, orada su içince kan zehirlenmesinden ölüyorlar. Sonrasında evinizde, iş yerinizde, sitenizde, apartman veya bodrumunuzda her hangi ölü bir fare ile karşılaşmazsınız.

Bilim Beşiktaş İlaçlama, çevreye ve insan sağlığına zararı olmayan Sağlık Bakanlığı onayı ilaçları ile farelerden kurtulmanıza yardımcı olacaktır.

Siz de fare problemi yaşıyorsanız 0850 808 87 11 numaralı çağrı merkezimizden bize ulaşıp, fare ilaçlama yöntemlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilir ve fare ilaçlama servisimizden faydalanabilirsiniz.

Yorum Yazın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

error: İçerik korumalıdır!